Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Εμείς κρατάμε το ποντίκι

Κανείς δε γράφει πια τα ονόματα σας με Caps Lock (κεφαλαία γράμματα). Μόνο το Num Lock (αριθμούς) βλέπουμε να χρησιμοποιείται τελευταία. Τα λεγόμενα σας είναι τόσο άπιστα που το Back Space τα σβήνει πριν προλάβετε να πάτε στην επόμενη σειρά.
Ούτε με Esc (έξοδος κινδύνου) δε μπορούμε να δραπετεύσουμε μας έχετε παγιδεύσει κάθε μενού. Tο τροφοδοτικό σας κάνει διακοπές. Το κουτί σας δεν έχει πλέον ανεμιστηράκι, κάηκε. Η μητρική σας πλακέτα έχει χαλάσει και δε συμφέρει να επισκευαστεί.
Ο επεξεργαστής σας μπλόκαρε και δε λέει να πάει παρακάτω, μέχρι εδώ. Η θερμοαγωγική σας πάστα σκούριασε. Η κύρια μνήμη σας δεν υπάρχει πια.
Ο σκληρός σας δίσκος έχει γεμίσει με τόση βρώμα που δε τον καθαρίζει τίποτα. Το λογισμικό σας έχει χάσει κάθε λογικό πρόγραμμα και κανένας χρήστη δε μπορεί να έχει καμία λογική επικοινωνία. Οι δικές μας οι μνήμες Rom και Ram δεν έχουν χάσει ούτε 1kb. Είμαστε multi user (πολλοί χρήστες), έχουμε πατήσει πολλές φορές Home (αρχική σελίδα) και ύστερα Ender.
Σας έχουμε κάνει επανεκκίνηση άπειρες φορές αλλά δε γίνεται κάτι, μας ταλαιπωρείτε καθημερινά . Το σύστημά σας έχει καταρρεύσει εντελώς. Ευτυχώς που εμείς κρατάμε το ποντίκι, τα Delete (διαγραφές) έχουν ήδη ξεκινήσει, σε λίγο δεν θα υπάρχετε καν. Είστε πλέον χαμηλής κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου